Nad dan Megat !! Slamat Pegantin Baru

25 hb Januari 09 adalah hari bersejarah bagi Nadia dan juga Megat, hari dorang kawin tu. So trip kite orang (due org je,hee) bermula pada Sabtu 24 Januari 2009,bertolak dari ipoh. Perjalan mengambil masa lebih kurang selama 1 jam. Masa sampai di rumah nad,muke pengantin ni agak nervous sikit.Kiter orang sembang-sembang dulu,then lepas tu pegi check in dekat Sg. Perak Resort.Pemandangan kat situ memang cantik !! sebab tepi sungai . Tak lama lepas tu rakan2 charmed dari skudai tiba di resort (aida,ana,wani,hawa,hanim,pika,saleh). Malam tu kami berehat di resort tersebut. Kesokan harinya, kami semua checkout dan terus ke kenduri Nad. Wahah, pengantin ceria tu, muke berseri-seri,tahniah pada mereka ,moga kekal ke anak cucu. Selamat Pengantin Baru ~!!


dsc_2541_resize

dsc_2572_resize

dsc_2635_resize

dsc_2959_resize

dsc_3015-copy_resize

dsc_3097_resize

dsc_3112_resize

Advertisements

About this entry